Maart 2022

nachtlandschap / nachtlânskip

nachtlandschap / nachtlânskip is Ina Schroders-Zeeders har earste moannegedicht fan Maart 2022. Oersetting fan Syds Wiersma.   nachtlandschap als de kat het tolereert lig ik waar jij bent gecrepeerd en zie ik hoe jij mij toen zag toen ik nog aan je zijde lag met kussens als mijn silhouet zo lagen wij getwee in bed …

Kaïns razernij / Kaïn is mâl

Ina Schroders-Zeeders is by RIXT de moannedichter fan maart. ‘Kaïns razernij’ is har twadde moannegedicht. De Fryske oersetting is fan Syds Wiersma. Kaïns razernij een broedermoord vindt plaats in zonnig landschap waar later gele bloemen bloeien voor nu telt nog het vluchten van de onschuld de angst voor wreedheid van een bittere despoot nu redeloos …

Jou in reaksje

It e-mailadres wurdt net publisearre.