Juny 2022

Zottekoning

Preston Losack is dichter fan de moanne juny 2022. It fers Zottekoning is syn earste moannegedicht.   Zottekoning “Was er ooit een tijd waarin Mijtelijke dingen lieten scheinen, Z’n allen aan het zoeken in Een blauwere vogels treinen? Viggen voelden veelere grijk Gollig geile hegers drie Gorre viezen doggen kijk Keken kieken kakken vlieg!” “Wat …

In Ljouwerts File

Preston Losack is dichter fan de moanne juny 2022. It fers In Ljouwerts File is syn twadde moannegedicht.   In Ljouwerts File Thank God for alle boeren—I guess— Want de melk fan harren koeien Make my shoulders strong enough To keep keeping on carrying the weight Of doing my part in the world’s betterment And …

One Reply to “Juny 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *